LPG is natuurlijk en pijnloos, onmiddellijk zichtbare resultaten zonder bijwerkingen.

Het LPG apparaat werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek. Hierbij worden de lichaamseigen cellen aan het werk gezet. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met vibraties werkt op huidverbetering en bodycontouring. Dit gebeurt op een pijnvrije en effectieve wijze.

De mogelijkheden van LPG

Bekijk hier foto’s en onze tijdelijke aanbieding: de eerste behandeling gratis!

Deze behandelingen kun je ondergaan zonder dat je daarbij sport of op je voeding let. De resultaten zijn eveneens heel mooi zonder deze aspecten. Echter zou je een combinatie maken met gezond eten en bewegen, haal je het maximale eruit.

Wanneer je binnen 6 uur na de behandeling sport verbrand je tot 70% meer vetcellen.

Mocht je graag ondersteuning willen qua voeding inname, dan hebben we daar diverse producten voor. Afslank thee, omega 3 en collageen drankjes zijn onwijs nuttig bij de LPG behandeling.

CELLULITE EGALISEREN

90% van de vrouwen kampen met cellulite door hormonale veranderingen, genetica, voeding en andere leeftijdfactoren. Het vetweefsel zit vaak vast in kamers, gemaakt van bindweefseltussenshotjes (septa). Tussen deze septa gaan vetweefsel, vocht en toxines ophopen. Hierdoor komt er spanning op de huid te staan. Dit trekt aan de huid en geeft zichtbare putjes, cellulite.

LPG werkt als fitness voor de huid. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld, de septa worden opgerekt, tegelijkertijd wordt de vetverbranding  gestimuleerd en de circulatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning wordt opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder terwijl we het bindweefsel respecteren zonder bijwerkingen of risico’s.

DONKERE KRINGEN EN WALLEN

Diverse omgevingsfactoren resulteren in donkere kringen onder de ogen of gezwollen ogen. Omgevingsfactoren zoals, stress, leefstijl, slaapgebrek, vochtretentie, computergebruik en leeftijd kunnen zorgen voor dit effect. Donkere kringen en wallen geven vaak een vermoeide blik een ouder uiterlijk waardoor dit als storend ervaren wordt.

Dankzij een kleine behandelkop van LPG kunnen we zeer dicht onder en boven de ogen werken. Door de subtiele microklopbewegingen wordt de circulatie gestimuleerd en worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder.

HUIDVERBETERING MET LPG

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De gepatenteerde behandelkop van LPG oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

HUIDVERSTEVIGING MET LPG

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van zowel collageen als elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd,  voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

ONDERKIN WEGHALEN / KAAKLIJN VERSTRAKKEN

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG behandelkop, stimuleert endermologie® de adipocyten (vetcellen) om de lokale vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

PLAATSELIJKE VETTEN VERBRANDEN

Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces. De adipocyten oftewel de afslankcellen zijn verantwoordelijk voor dit proces. Ondanks een perfecte leefstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen. Dit leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

Endermologie® stimuleert de adipocyten om natuurlijk vet te verbranden. Zelfs vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd (+70 % vetverbranding). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische beweging van de behandelkop de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken.

RIMPELS OPVULLEN

De huid verliest gedurende de jaren haar densiteit waardoor rimpels en plooien ontstaan. Voornamelijk op het gezicht, hals, decolleté en handen. Factoren als zon, stress, tabak of vervuiling kunnen dit proces versnellen.

LPG stimuleert de activiteit van de fibroblast. Deze zorgen voor de productie van nieuw collageen en elastine van betere kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%). Deze stoffen maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem gladder te strijken. De synthese van elastine (+46%) maakt de huid weer elastischer, waardoor ze meer bestand is tegen verschillende microspiercontracties. Deze contracties zijn vaak verantwoordelijk voor de ‘expressierimpels’.

LPG afslanken

“Hoeveel behandelingen met LPG heb ik nodig?”

Voorafgaand aan een eventuele behandeling plannen we altijd een informatief adviesgesprek. Dit gesprek is altijd gratis. Wij luisteren naar jouw wensen en bekijken de betreffende zone. Daarna doen we een uitspraak in het aantal te verwachten behandelingen.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat je na de derde behandeling een verschil gaat zien. Vanaf dit moment ga je resultaat boeken. Tenslotte is het aan jou hoe ver je wil gaan. Wat wil je bereiken en wanneer is het goed voor je.

Wij werken daarom met voordeelpakketten. Dit doen wij omdat wij weten dat een losse behandeling in veel gevallen te weinig effect heeft.
Vermoeide benen en gezicht kun je prima met een enkele behandeling verbeteren. Wanneer we over cellulitis of vet verbranding praten, gaan we denken in kuurvormen.
Je start tijdens de kuur altijd 2 keer per week. 3 keer is ook toegestaan, waardoor je jouw resultaten binnen enkele weken of maanden boekt. Dit kun je vervolgens naar bijhouden eens per maand, maar hoeft niet perse.

Prijzen

Je mag een losse behandeling afnemen, maar wij raden in de meeste gevallen een kuurvorm aan. Daarnaast schaf je een eigen behandelpak en/of behandelkop aan. Deze neem je mee naar huis en is van jou.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Wij hebben pakketten samen gesteld op basis van minimale behandelduur per behandeling. Behandel je korter dan dit, zal de behandeling nooit optimaal zijn.

Hierin zullen wij geen aanpassingen doen. Tenslotte willen we de kwaliteit kunnen waarborgen en het meeste uit 1 behandeling kunnen halen.

Behandelingen van het lichaam liggen op €35.00 of € 70.00
Behandelingen van het gezicht vanaf €17.50
Onze pakketten bestaan uit 5+1 gratis en 10+2 gratis.
Een adviesgesprek is altijd gratis.

Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan!

lpg consult
Hier kun je tevens alle specifieke prijzen zien.
0

Your Cart