Per behandeling wordt gebruikt gemaakt van huidverbetering kits. Deze zijn persoonlijk voor u samengesteld en bestaan uit hoogwaardige krachtige werkstoffen. Speciaal afgestemd op uw huidtype en huidprobleem.  U voelt het en anderen zien het!

Tijdens deze behandeling krijgt u tevens een nek en schouder massage.

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

Pak je huid 2 maal per jaar eens goed aan.
U zult na 1 behandeling resultaat zien, echter in een kuurverband is het resultaat verbluffend. In een kuurverband kom je iedere twee of drie weken terug. Het behaalde resultaat is uiteraard blijvend en kan onderhouden worden d.m.v. salonbehandelingen en/of thuisproducten.

 

Exfoiliating ASA Peel 

Anti-aging en huid vernieuwende fruitzuurbehandeling. Vermindert rimpels en huidoneffenheden, ook ideaal voor rokershuiden, acne en pigmentvlekken. Door de behandeling met de producten die fruitzuren bevatten, bereikt u binnen de kortste keren een blijvend en verbluffend resultaat. Bijzonder efficiënt is de combinatie van een ASA-kuur met de hoog gedoseerde producten van de ASA-verzorging bestaande uit een serum en crème!

 ASA Peel behandeling  €   90.00
 ASA Peel kuur 3x  € 240.00

Vitamine A  Classic intensive boost + lift
Anti-aging behandeling met hoogwaardige vitamine A,C,E. Intensief hydraterend effect, vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, verfijnt poriën en de huidteint word verbeterd.

Vitamine A heeft een grote invloed op de huidstructuur en het verlopen van de huidfuncties. Deze levensbelangrijke vitamine heeft een stimulerend effect op de collageenproductie en de enzym activiteit van de verouderende huid, als ook op het herstelmechanisme van de huid in het algemeen. KLAPP Cosmetics maakt hiervoor gebruik van het zuivere retinol. De formules van de verschillende A CLASSIC producten bevatten evenwichtige concentraties van de meest efficiënte ingrediënten van deze tijd en vormen samen een uitstekend verzorgingsgamma. Zichtbaar resultaat!

 A CLASIC behandeling  €    75.00
 A CLASSIC kuur 3x  €  195.00

Vitamine C Pure Boost
C PURE van KLAPP, de compacte kracht van vitamine C. Deze anti stress vitamine is levensnoodzakelijk voor de huid en biedt een afweer tegen vrije radicalen die de celstructuur aantasten. Vocht inbrengend en het verleend de huid veerkracht en elasticiteit.

Een unieke formule concentreert zich effectief op de problemen van de huid: vrije radicalen worden afgeweerd, het bindweefsel word verstevigd en het vochtverlies actief bestreden. Een verzorging met kalmerende, egaliserende en antibacteriële werking. Het verbeterd het huid reliëf en werkt de productie van vrije radicalen tegen. Door stimulatie van de collageenbiosynthese ziet de huid er glad, jong en fris uit.

Uitermate geschikt voor rokershuiden en beginnende huidveroudering.

 C PURE behandeling   €   75.00
 C PURE kuur 3x   €  195.00

Niet geschikt bij een eiwit allergie en schildklierproblemen!

Immun Hydra Collagen Silk
Helpt de huid op langere termijn haar eigen genezend vermogen te versterken.
Door het gebruik van de nieuwste biotechnologische werkstoffen hervindt de huid haar natuurlijke evenwicht. Vooral de droge en gevoelige huid faalt in haar eigen beschermingsfunctie, waardoor schadelijke stoffen makkelijk de huid kunnen binnendringen. Immun voorkomt huidbeschadigingen, verhoogt weerbaarheid, geeft verloren energie terug en werkt dusdanig vroegtijdige veroudering doeltreffend tegen. Versterkt het afweersysteem van de huid en biedt onmiddellijke verzachting bij irritaties. De huid reageert minder gevoelig en is beter beschermd.

Ideaal voor vochtarme en geirriteerde huid. Uiterst geschikt voor de couperose huid.

 IMMUN behandeling  €   70.00
 IMMUN kuur 3x  € 180.00

Hyaluronic
In de Hyaluronic Multiple Effect producten word hyaluronzuur van verschillende moleculaire formaten ingezet, waardoor de werkstof in de verschillende huidlagen kan indringen en op die manier voor een diepgaand resultaat zorgt. Hyaluronzuur beschikt over een intensief vochtbindend vermogen; de vochtdepots in de verschillende huidlagen worden aangevuld en rimpeltjes worden merkbaar glad gestreken. Naast dit vochtbindend opvuleffect stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing en beschermt het tegen schadelijke milieu-invloeden en vrije radicalen.

Deze lijn is uitgebreid met hand en bodycare.

Uitermate geschikt voor de huid die haar elasticiteit en stevigheid is verloren.

 Hyaluronic behandeling    €   75.00
 Hyaluronic kuur 3x    € 195.00