Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat:

tegen fijne lijntjes/rimpels
tegen littekens
tegen striae

Met de fractional techniek werken we met een speciaal ontwikkelde naaldmodule die d.m.v. een actief druksysteem iedere werkstof in de huid kan brengen.

 

Rimpels

Door verslapping van het bindweefsel of herhaaldelijke samentrekkingen van mimische spiertjes in het gezicht, ontstaan er rimpels. Doordat iedere cel in ons lichaam een geheugen heeft, zal je zien dat op een gegeven moment het weefsel in deze ontsierde positie blijft staan. Er ontstaan haakjes/verklevingen in de huid en een rimpel is een feit.
Met deze factional techniek zorgen we ervoor dat het ingezakte bindweefsel opgevuld word. Vaak voordat we deze behandeling starten maken we de verklevingen onderhuids los zodat het weefsel de hyaluronzuur goed op kan nemen. Afhankelijk van het gewenste resultaat voldoet 1 of 2 behandelingen.

De oplossing voor littekens

Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt.Ook bij het behandelen van stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën en versoepelt het litteken. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Speciale naaldmodule voor striae
Speciaal voor striae weefsel is er de Ecuri Flat Fractional Needle. Deze module heeft vijf in lijn geplaatste naalden en is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van harde striae. Net als littekens verdwijnen deze plekken meestal volledig.

Fractional needling veghel beau d'or voor           Fractional needling veghel beau d'or na